Covid19.png

AMIKOR A SÍSZEZON TAVASSZAL INDUL

A legutóbbi hírek szerint Ausztriában március végén nyithatnak az éttermek teraszai, és húsvét után van esély a szállások nyitására is a számok és az oltások függvényében. 

A legtöbb emberben januárban „bekapcsol” a sí üzemmód, február 28-án meg automatikusan kikapcsol. Miközben jellemzően január az egyik legrosszabb hónap síelni, február és március viszont jó. Ráadásul márciusban még itthon is szokott friss hó jönni, majd áprilisban fantasztikus havak jönnek az Alpokba, és a gleccsereken meg május is elképesztően klassz.

Az a szerencsénk, hogy ha hóra nem is tudunk menni, de a teremben akár minden nap lécbe állhatunk, gyakorolhatunk. Nézzük a jó oldalát: ha most rendesen elkezdünk gyakorolni a termekben, gondot fordítunk a kondinkra is egyben, akkor sokkal jobb formában lehetünk a sípályák megnyitására, mint voltunk az előző idényben!

Síoktatás edzés skienergie teremben

A síelés vagy a síoktatás  Skienergie teremben a legjobb módszer felkészülni a síelésre vagy a lezárások alatt formában maradni. 1-2 hónap kihagyást is meg lehet érezni, de a rendszeres Skienergie edzésekkel megmaradhat a kondi és a sítudás! 

Egyéni vagy csoportos síoktatás, profi síoktatóktól.

Szárazedzés, kondiezés síelésre szabva, sícipőben, sílécen és tornateremben,

kardio és erőedzés, mozgékonyság, prevenció. 

Síoktatás - ozone skiing

Amíg a tavaszi szezon elkezdődhet áprilisban, addig a Skienergie termekben megszerzett tudást félnapos-egynapos síoktatásokkal alkalmazhatjuk havas sípályákon, elsősorban Visegrádon, Mátraszentistvánon és Eplényben. A facebookon követhetitek az aktuális időpontokat!
Igény esetén megbeszélés szerint magánórákra vagy kiscsoportos síoktatásokra is van lehetőség. Ez ügyben keressetek személyesen!

ozone skiing

ozone skiing

IMG_6148

IMG_6148

IMG_5977-2

IMG_5977-2

DSC_4171

DSC_4171

IMG_2316

IMG_2316

DSC_4288

DSC_4288

DSC_4339

DSC_4339

S2130019_Moment_4

S2130019_Moment_4

Kapcsolat

iseLOGO.png

Megkaptuk az üzenetet!