LASSAN KEZDŐDIK A SÍSZEZON

Már hónapok óta el vagyunk zárva az Alpok sípályáitól. Ausztriában sok sípálya működik, csak a szállások vannak zárva. Szlovénia lassan elérhető lesz, délre és keletre több országban is lehet síelni, de az utazási lehetőségek vegyesek. Az olasz síterepek is a kormányuk hektikus döntései miatt szenvednek.  

Idén tehát az igazi szezon várhatóan március-április környékén kezdődik és a terveink szerint május-júniusig fog tartani. Az utóbbi évtizedben a tél is elcsúszott tavaszra a hegyekben, így minden adott lehet egy jó tavaszi szezonra!

Az a szerencsénk, hogy ha hóra nem is tudunk menni, de a teremben akár minden nap lécbe állhatunk, gyakorolhatunk.

Nézzük a jó oldalát: ha most rendesen elkezdünk gyakorolni a termekben, gondot fordítunk a kondinkra is egyben, akkor sokkal jobb formában lehetünk a sípályák megnyitására, mint voltunk az előző idényben!
A magunk részéről így fogunk tenni, és amiben csak tudunk segítünk nektek is benne! 

Síelés, síoktatás Skienergie teremben - a legjobb módszer a síelésre felkészülni vagy a lezárások alatt formában maradni. 1-2 hónap kihagyást is meg lehet érezni, de a Skienergie edzésekkel akár hetente többször is megmaradhat a kondi és a sítudás! 

Egyéni vagy csoportos síoktatás, profi síoktatóktól.

Szárazedzés, kondiezés síelésre szabva, sícipőben, sílécen és tornateremben,

kardio és erőedzés, mozgékonyság, prevenció. 

Amíg a tavaszi szezon elkezdődhet március-áprilisban, addig a Skienergie termekben megszerzett tudást félnapos-egynapos síoktatásokkal alkalmazhatjuk havas sípályákon, elsősorban Visegrádon, Mátraszentistvánon és Eplényben. A facebookon követhetitek az aktuális időpontokat!
Igény esetén megbeszélés szerint magánórákra vagy kiscsoportos síoktatásokra is van lehetőség. Ez ügyben keressetek személyesen!

ozone skiing

ozone skiing

IMG_6148

IMG_6148

IMG_5977-2

IMG_5977-2

DSC_4171

DSC_4171

IMG_2316

IMG_2316

DSC_4288

DSC_4288

DSC_4339

DSC_4339

S2130019_Moment_4

S2130019_Moment_4

Kapcsolat

iseLOGO.png

© 2016 oZone Skiing.