top of page
Síoktatás edzés skienergie teremben

Mindenkinek akkor jut eszébe, hogy nincs kondiban, amikor már csomagolni kell az útra. A síiskolákban télen megjelennek a vendégek, hogy vennénk 2-3 órát, mert a jövő héten utazunk... Régebben én is pár héttel az első síelés előtt kezdtem el futni. Visszanézve elég nagy hiba volt, sok élménytől estem el a saját lustaságom miatt. 

A testünk karbantartása nem rohammunka, hanem állandó törődést igényel. "Use it or lose it!" - Amelyik képességét nem használjuk, azt előbb-utóbb elveszítjük. 

Fontos mozgás a séta vagy a futás, de a testünknek ennél sokoldalúbb karbantartásra van szüksége. A mozgékonyság megőrzése a testi életminőség kulcsa, a mozgáskoordináció ingerekkel való bombázása pedig az idegrendszer számára létfontosságú. A Skienergie szőnyegen ezt mind meg lehet oldani egyetlen edzésen belül. 

Egyéni vagy csoportos síoktatás és edzés, profi síoktatóktól.

Szárazedzés, kondiezés síelésre szabva, sícipőben, sílécen és tornateremben, kardio és erőedzés, mozgékonyság, prevenció. 

Síoktatás - ozone skiing

„Volt-e benne szenvedély?” - ez a kérdés dönti el az életminőség hőfokát. Nekünk itt az Ozone Skiing köreiben a síelők arcán megjelenő mosoly, az önbizalom és magabiztosság kialakulása a szenvedélyünk. Akkor vagyunk boldogok, amikor a síelők azt mondják, hogy inspiráljuk és motiváljuk őket, amikor megüzenik, hogy mennyivel jobban élvezik a síelést és amikor évről évre visszajönnek felfrissíteni a tudásukat vagy valami újat tanulni. 

Az Alpok számos síterepén otthon vagyunk, szívesen megyünk, ha  sítáborokba vagy családok mellé hívnak bennünket, de saját szervezésű táborainkban is találkozhatsz velünk.
Ősszel és tavasszal Kaprun és Zell am See környékén építjük ki a bázisunkat, ahol a körülményektől függően választhatunk a kitűnő hóminőségű Kitzsteinhorn gleccser vagy a családias Maiskogel pályái között, de könnyen elérhető a Ski Amade számos pályája, de Schladming, Obertauern vagy Kitzbühel sincs messze. 
Bárkit bármilyen tudásszinten szívesen oktatunk, de a Skienergie termekben megszerzett tudást különösen szeretjük továbbfejleszteni a havas sípályákon is.

ozone skiing

ozone skiing

IMG_6148

IMG_6148

IMG_5977-2

IMG_5977-2

DSC_4171

DSC_4171

IMG_2316

IMG_2316

DSC_4288

DSC_4288

DSC_4339

DSC_4339

S2130019_Moment_4

S2130019_Moment_4

bottom of page