top of page

oZone Workout kondiedzések

Amíg a járvány miatti korlátozások élnek, addig sem állhat meg az egészségünk érdekében folytatott fizikai aktivitás, csak a körülmények változnak. Online személyi edzés formájában, előfizetéses edzéstámogatással vagy a Maradj Aktív! Maradj Otthon! közösségi edzéseken továbbra is aktívak maradhatunk.
 

Így vagy úgy, mielőtt elkezdenénk edzeni, tudni kell honnét indulunk és hová tartunk. 

Az edzések előtt megbeszéljük, milyen célokkal szeretnél edzeni, majd elvégzünk egy állapotfelmérést, hogy tudjuk, mely területekre kell fókuszálni. 


A felmérés

Az állapotfelmérést elsősorban a természetes mozgások közben végezzük el. Megnézzük a tested funkcióit pl. állás, járás, guggolás közben. 
Felmérjük, hol vannak beszűkült mozgástartományok, gyenge, megrövidült vagy túlműködő izmok, helytelen vagy kifejezetten káros mozgásos szokások. 
Jelen esetben a felmérést online videós beszélgetés formájában végezzük el.

Az edzés

Az edzések bemelegítéssel kezdődnek, amelyet a fejlesztő-erősítő szakasz követ. 

Az edzések célja elsősorban a helyes mozgásszerkezet kialakítása, a szükség erő kifejlesztése, a mozgékonyság növelése. 

A helyes végrehajtás van a középpontban, mert a nagy terheléssel, de helytelenül végrehajtott feladatok több kárt okoznak, mint hasznot. 
Sokszor inkább könnyített helyzetben, de igényes kivittellel fogjuk kérni a gyakorlatokat, hogy az izmaid a helyes mozgásszerkezethez szokjanak hozzá.

Ha ki akarod hajtani magad, ha az elégetett kalóriák lebegnek a szemed előtt, inkább keress más edzést! Itt a helyes mozgás, az precíz kivitel lesz a vezérfonal.

Síelők, sérülésből visszatérők számára úgy alakítjuk a feladatokat, hogy pontosabban szolgálják ezeket a célokat. 


(Edzésinket az Arena Törökbálint edzőteremben végezzük.) Jelen pillanatban online személyi edzésre vagy előfizetéses edzéstámogatásra van lehetőség.


 

bottom of page