top of page

Skienergie (teremsíelés) oktató tanfolyam

My Post (6).png

A Skienergie termekben kizárólag olyan oktatók dolgozhatnak, akik elvégezték a „Skienergie oktató” tanfolyamot, sikeres vizsgán megszerezték a „Skienergie oktató” tanusítványt és részt vesznek az éves kötelező továbbképzésen


A következő tanfolyam időpontja: 2019. november 30. - december 01., 9:00 - 17:00

Helyszín: Skienergie terem, Székesfehérvár (Cosmo Sport, Székesfehérvár, Gugásvölgyi u. 4)

A tanfolyam ára: 70.000,- Ft


Minősítő vizsgák: a tanfolyam után folyamatosan, egyeztetett időpontban (tehát a tanfolyam két napja alatt még nincs vizsga, hanem utólag, külön időpontban). A tanfolyam díjában két vizsgalehetőség van belefoglalva, a további vizsgák díjkötelesek.  

Jelentkezés: az alábbi űrlapon

 

Tudnivalók:

  • A tanfolyam előtti elbeszélgetésen a síelés alapfogalmairól és alapfokú anatómiai ismeretekről beszélgetünk, és kíváncsiak vagyunk a kommunikációs képességeidre. A kérdezett tudásanyaghoz a jelentkezőknek írásos anyagot biztosítunk a felkészüléshez. 

  • A tanfolyamon a Skienergie szőnyegen oktatandő gyakrolatokat, azok felépítését és oktatásának módszertanát vesszük át.

  • A Skienergie termekben kötelezően betartandó központi tematika szerint kell oktatni.

  • A tanfolyamon nincs idő a Skienergie szőnyegen való mozgás megtanulására. Előzetes feltétel, hogy a részt vevők tudjanak a gyakorlatban a szőnyegen síelni. 

  • A vizsga teljesítéséhez ismerni kell a Skienergie termekben kötelező tematikát. A vizsgán oktatni és gyakorlatban bemutatni is kell. 

  • A tanfolyam elvégzése nem jelenti automatikusan a vizsga megszerzését is. A tanfolyami díj csak a kétnapos tanfolyam elvégzésére jogosít. 

  • A tanfolyam elvégzéséhez nem kérünk szakirányú végzettséget, de a munkavégzéshez, a számlaképességhez szükséges lehet a jogszabályi előírásokban foglalt képesítésekre. Ezeket később, a tanfolyam elvégzése után is meg lehet szerezni. 

bottom of page