top of page
Besíző tábor november
Besíző tábor november

nov. 12., Cs

|

Kitzsteinhorn

Besíző tábor november

Besíző tábor 2x2 óra síoktatással, videó- és mozgáselemzéssel, délutáni programokkal, igényes síelőknek.

A regisztráció le van zárva
Egyéb rendezvények

Idő és helyszín

2020. nov. 12. 19:00 – 2020. nov. 15. 16:00

Kitzsteinhorn, Kitzsteinhorn, 5723, Austria

Vendégek

Az eseményről

Besíző tábor 2x2 óra síoktatással, videó- és mozgáselemzéssel, délutáni programokkal, igényes síelőknek.

Keresd meg a határaidat, lépj ki a komfortzónádból és ismerd meg a saját mozgásod titkait!

Az egyéni sítechnika fejlesztése, a fejlődési lehetőségek és buktatók felfedezése van a tábor középpontjában, kis létszámú csoportokban (általában maximum hatfős csoportok várhatók).

Mire számíthatsz: - Sok síelés, kevés ácsorgás. - Megtanulunk figyelni magunkra és a körülményekre. - Felfedezzük a saját síelésünk sajátosságait, és azokon a területeken változtatunk, ahol számunkra szükséges. - Bizonyos értelemben önismereti tréning. - Felszabadult, laza hangulat, sok nevetés. - A síelés minden percének kiélvezése. - A sípályán végzett változtatások átvihetők az edzőterembe, és kondiedzések eredményeit felhasználjuk a sípályán. - A videóelemzésekkel külső visszacsatolást is kaptok a sípályán megtapasztalt érzésekhez. - Esti levezető mozgás, beszélgetés. sörözés, közös vacsorák. - Jó társaság

Mire lesz szükséged: - Szervizelt sífelszerelés - Ha szoktál használni, SMR-henger - Elszántság - A síelés szeretete - Jókedv - Ha lehet, jó kondi - Javasoljuk, hogy látogasd Ozone Workout felkészítő edzéseinket!

Kiket várunk: - Lelkes síelőket, akik a síelés minden percét élvezik - és szeretnének fejlődni, magabiztosabbak lenni, jobban síelni - és hajlandóak ezért tenni is. - Tudásszint szerint középhaladó, haladó és profi síelők (a sok egyéni koncentrálás miatt a tudásszint kevésbé fontos). A megfelelő létszám esetén több csoportban dolgozunk.

Napi program: - 2x2 óra síoktatás - Délután: közös nyújtás, erőnléti edzés, vagy mobilizálás - Erőnléti állapotfelmérés és tartásmegfigyelés - Este videóelemzés, konzultáció - Igény esetén közös esti program - A program költsége: 65€/nap (három napnál rövidebb programra szervezési okokból csak egyéni megbeszélés alapján van lehetőség)

Szállás: - Egyéni igények szerint, a szállás szervezésében szívesen segítünk. - A csapat egy része apartmanokban lakik kedvezőbb árfekvéssel, de más igények esetén szállodai elhelyezés is megoldható.

Síbérlet: - 3 napos felnőtt bérlet egyénileg

Utazás: - Egyénileg, a szerveződésben segítünk

Jelentkezés: - ozoneskiing@gmail.com - A programköltség befizetésével

Esemény megosztása

Érdekelnek a részletek! Szeretnék jelentkezni!! 

Hamarosan jelentkezünk!

bottom of page