Sítáborok síoktatással

Kicsoportos sítáborok síoktatással,

Ausztriában, Olaszországban.

6 fő körüli csoportok, családias hangulat,

profi síoktatás.

Síelés teremben,

síszimulátoron

Síelés, síoktatás teremben, a legjobb felkészülés a sítúrákra. 

Egyéni vagy csoportos síoktatás,
profi síoktatóktól

Síoktatás

ahogy mi képzeljük, csináljuk...

  • Ha órát szeretnél foglalni síoktatásra, edzésre vagy mozgáselemzésre: Online foglalás

Síoktatás gyerekeknek és felnőtteknek, kezdőknek és profiknak, havon, síszimulátoron és műanyag pályán. Síoktatóink egészséges, stabil élvezetes síelést tanítanak.

Az összes sport legfontosabb szempontja az egészség megőrzése, ezért síoktatás közben is figyelembe vesszük az ízületek egészségének megőrzését. Azt valljuk, hogy az eégszséges mozgás az élet minden területét áthatja.

A síoktatás sarokpontja a core izmok helyes használata, amelyekkel sokkal stabilabb síelést érhetünk el. A feladatok többsége az önmegfigyelésről, majd a berögzült mozgásformák tudatos átformálásáról szól. Ezek által egy magabiztosabb és lazább síelési formát tanulhatsz tőlünk.

Hol oktatunk?

Gyakorlatilag mindenhol: havon, síszimulátoron és műanyagon egyaránt. Havon szervezünk saját táborokat, de magánutakra is szívesen elmegyünk. Műanyag pályán a WAX klubban, Budajenőn fordulhatsz hozzánk segítségért. 

A síoktatás akkor eredményes, ha közös munkaként kezeljük. A te idegrendszeredben fejlődik a mozgás, te fedezed fel magadnak a saját mozgásodat. 
Mi látjuk, hogy hol tartasz, merre kellene fejlődni, hol akadtál meg, és úgy alakítjuk a helyzeteket és a folyamatokat, hogy megtaláld a asját megoldásaidat. Adunk tippeket, ötleteket, olyan mozdulatokat ismersz meg, amelyeket korábban még nem ismertél. Segítünk kilépni a konfortzónádból, hogy újat tanulj. 
De az mi agyunk nem a te agyad, a mi mozgásos múltunk nem a tiéd. Nem megmondóemberek vagyunk, nem kényszerítünk rád semmit, hanem segítünk magadat megismerni és fejleszteni.

Szívesen oktatunk magán családi síelések alkalmával, mely során a család összes tagjával tudunk foglalkozni. Kicsik-nagyok, szülők, akár nagyszülők együtt élvezhetik a síelés örömét, biztonságos körülmények közt. Akár több család is összeállhat (barátok) a költségek csökkentése érdekében.

Majd a síoktató megvédi a bikát a síoktatás alatt - oZone Skiing

Baráti társaságok partisíelésén is szívesen részt veszünk oktatóként. Ha van egy nagy társaság akik télen a hegyekben együtt szeretnék jól érezni magukat, szívesen segítünk, akár az idegenvezetésben is. Oktatás közben megmutatjuk a síterep legjobb hüttéit vagy kocsmáit, ahol a csapat még jobban össze tud rázódni.

Gyereksíoktatás után is rendben van a buli esténként... oZone Skiing

Céges csapatépítő táborok lebonyolítását is vállaljuk. Mely során akár az ügyfelekkel is együtt borozhatnak, sportolhatnak. Célunk, hogy a csapatot még jobban összehozzuk, erre a bemelegítés során is rengeteg játékos feladatunk van.

Vannak saját táboraink is, melyben csoportos oktatást vállalunk. Adott helyszínen, adott időpontban. Bár ismeretlen emberekkel, családokkal, nagyon jó kezdet lehet új baráti társaságok összehozására vagy új üzleti kapcsolatok kialakítására. A gyermekek se unatkoznak, hiszen együtt sokkal szórakoztatóbb a síelés is.

Az oZone Skiing síoktatói és barátaik síelés közben