top of page

Síoktatás

ahogy mi képzeljük, csináljuk

A sport lényege a testi és lelki egészség, ezért síoktatás közben is ez az elsődleges szempontunk.

Csak olyasmit tanítunk amit egészségesnek tartunk, és mi magunk is csinálunk. 

A síoktatás akkor eredményes, ha közös munkaként kezeljük.

A te idegrendszeredben fejlődik a mozgás, te fedezed fel magadnak a saját mozgásodat. 
Mi látjuk, hogy hol tartasz, merre kellene fejlődni, hol akadtál meg, és úgy alakítjuk a helyzeteket és a folyamatokat, hogy megtaláld a saját megoldásaidat.

Adunk tippeket, ötleteket, olyan mozdulatokat ismersz meg, amelyeket korábban még nem ismertél. Segítünk kilépni a komfortzónádból, hogy újat tanulj. 
De az mi agyunk nem a te agyad, a mi mozgásos múltunk nem a tiéd.

Nem megmondóemberek vagyunk, nem kényszerítünk rád semmit, hanem segítünk magadat megismerni és fejleszteni.

Szívesen oktatunk családi síelések alkalmával, mely során a család összes tagjával tudunk foglalkozni. Kicsik-nagyok, szülők, akár nagyszülők együtt élvezhetik a síelés örömét, biztonságos körülmények közt. Akár több család is összeállhat (barátok) a költségek csökkentése érdekében.

Baráti társaságok síelésén is szívesen részt veszünk oktatóként. Ha van egy nagy társaság akik télen a hegyekben együtt szeretnék jól érezni magukat, szívesen segítünk, akár az idegenvezetésben is. Oktatás közben megmutatjuk a síterep legjobb hüttéit vagy kocsmáit, ahol a csapat még jobban össze tud rázódni.

Saját táborainkban igyekszünk legfeljebb 6 fő környékén tartani a létszámot.

Bármilyen tudásszinten oktatunk, profiknak és versenyzőknek is tudunk hasznos gondolatokat mondani, de sok visszatérő haladó síelő barátunk is van.

Teljesen kezdőknek azt ajánljuk, hogy otthon, műanyag pályán tegyék meg az első lépéseket. Szívesen adunk tanácsot a síiskola kiválasztásához.

A táborok Kaprunban vannak, az alább látható időpontokban, de a facebookon is megtalálhatóak. 

Napi 2×2 óra síoktatás van a táborokban, majd igény esetén délután leülünk megbeszélni, amire a pályán nem volt idő (a pályán inkább síelünk, mint beszélünk), megnézni a videókat. 


Ha szükséges, tudunk segíteni szállás megszervezésében, és ha kell, az autó helyeit is segítünk optimalizálni. 

bottom of page